Events

Lasergamen(op locatie)

Lasergamen op locatie is razend populair als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of teamuitje. Wij toveren uw kantoor of magazijn om in een echte lasergame locatie met bunkers, legernetten, zwaailampen en muziek!

Download PDF

City game: De Erfenis

Twee uur de tijd hebben om zoveel mogelijk geld uit te geven: dat wil iedereen wel! Wij maken het mogelijk met Citygame de Erfenis.

Download PDF

Borrelboot

Van chique salonboot tot knusse sloep: in overleg met u kijken wij welke boot bij uw gezelschap past.

Download PDF

Noord/zuid lijn Cullinair

Eindelijk de Noord/Zuidlijn is open! Tijd om dat te vieren met een smakelijk Amsterdams arrangement.

Download PDF

Bumperball, Archery Tag en Aqua Jump

Deze Be To Be activiteiten staan voor adrenaline, teambuilding en extreem veel fun!

Download PDF

Ranking the Stars van jou bedrijf!

(Bijna) alle geheimen komen boven bij dit doldwaze en hilarische bedrijfsuitje. Hoe zien uw collega’s u en klopt de ranking?

Download PDF

Escape Fort Vechten

Escape Room de hit van dit moment, maar wat als uw groepsuitje met een grote groep is? Wij bedachten een ‘over de top’ ervaring om een escape voor grote groepen te bouwen: Fort Escape Vechten .

Download PDF

Winterwonderland

Lekker een dag op de ijsbaan met warme chocolade melk met slagroom of een heerlijke gluwein.

Download PDF

Amsterdam City Tours

Amsterdam is een hippe authentieke stad.  Ontdek nu met Be to Be events alle leuke hotspots in deze unieke wereldstad.

Download PDF

Segway Programma

Wat is er leuker dan na een lange dag van vergaderen samen me uw collega’s heerlijk uit te waaien op het stand of in het bos? En dat op top notch technologie.

Download PDF

Rugby of American Football clinic

Rugby is een harde, maar wel eerlijke sport.  American Football wordt ook wel full-contact schaken genoemd. Tijdens de clinic ontdekken we al snel wie dit aankan! De focus ligt op samenwerken en presteren onder druk. Ideaal als bedrijfsuitje of tijdens een vrijgezellenfeest.Uiteraard veilig en FUN!

 

Download PDF

Cricket Clinique

Onder het genot van een kopje koffie/thee met wat lekkers, maken we de indeling voor de cricket clinique en gaan we aan de slag! Aan het einde van de dag ronden we af met een luxe BBQ in het gezeldschap van BetoBe Events.

Download PDF

Robinson teambuilding games

Dit zijn de meest uitdagende Robinson Teambuilding Games in Amsterdam. Op het strand van IJburg gaan jullie de strijd aan en zal de beste Robinson zege vieren. We verdelen de teams over verschillende eilanden waar de proeven worden gehouden.

Download PDF

Winterwonderland Themafeest

Welcome in a winter wonderland! Stap binnen in een sprookjesachtige winterwereld met sneeuwpoppen, ijssculpturen en witte engelen.

Download PDF

Luxe, internationale en zakelijke bedrijfsuitjes

Wilt u ook uw medewerkers/relaties trakteren op een bijzonder bedrijfsuitje naar het buitenland? New York, Barcelona, Marrakesh. Vraag naar ons veelzijdige aanbod aan arrangementen voor professionele bedrijfsuitjes naar het buitenland. Met uw collega’s of relaties zult u hier nog lang over na praten.
Download PDF

Locaties voor uitjes, bedrijfsuitjes, feesten, workshops en zakelijke evenementen op maat

Ik maak gebruik van diverse thema’s en verschillende locaties door heel Nederland. Het kan bijvoorbeeld gaan om een teambuilding, een jaarlijks bedrijfsuitje of het vieren van een speciale gelegenheid met een sportief thema. Er zijn uiteraard ook andere opties mogelijk.